Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε τουρίστρια στην Κρήτη - Που εντοπίστηκε;

Ηράκλειο
Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε τουρίστρια στην Κρήτη - Που εντοπίστηκε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρειάστηκε η βοήθεια αστυνομικών για να εντοπιστεί

Ο εντοπισμός του πρώτου θετικού κρούσματος κορωνοϊου ταξιδιώτη στην Κρήτη μετά την επίσημη άφιξη ξένων επισκεπτών στα αεροδρόμια του νησιού μας, σήμανε και συναγερμό στις υγειονομικές αρχές και το μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας. Πρόκειται γαι τουρίστρια που κάνει με το σύζυγό της διακοπές στην Κρήτη έπρεπε να εντοπιστεί και να ειδοποιηθεί για τα αποτελέσματα του ελέγχου στον κορωνοϊό.

Ακολούθησε κινητοποίηση των αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε η βοήθεια της αστυνομίας για να εντοπιστεί το απόγευμα της Πέμπτης η τουρίστρια σε ξενοδοχείο του δήμου Χερσονήσου.

Στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβαν οι αρμόδιοι και η Πολιτική Προστασία. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας καθημερινά διενεργούνται 825 τεστ στους επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Ηρακλείου. Την ίδια στιγμή στη μονάδα covid του Βενιζελείου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση ζευγάρι ομογενών που διαγνώστηκε θετικό στον ιό και μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο στην Κρήτη. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News