Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Σε αδιέξοδο οι εργαζόμενοι στο "OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT"

Ηράκλειο
Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Σε αδιέξοδο οι εργαζόμενοι στο "OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκκρεμούν πληρωμές δεδουλευμένων από το 2019

Από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

"Από την σκύλα στην Χάρυβδη έχουν βρεθεί οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT, καθώς  όχι  μόνο διανύουν τον 6 μήνα απλήρωτοι αλλά υπάρχουν ακόμα και οφειλές δεδουλευμένων του 2019 .

Η ειδική διαχειρίστριά κ. Παπανδρέου Ευδοκία νίπτει τας χείρας της για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του ξενοδοχείου πριν την έναρξη της ειδικής διαχείρισης, στέλνοντάς τους στην εκκαθάριση και διαλογή ,αλλά συγχρόνως δεν έχει πληρώσει δεδουλευμένα στους εργαζόμενους από τότε που ανάλαβε την ειδική διαχείριση, εδώ και τρεις μήνες ,εξαθλιώνοντάς έτσι τελείως τους εργαζόμενους οι οποίοι μην μπορώντας να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους κινδυνεύουν με εξώσεις , διακοπές ηλεκτροδότησης κλπ.

Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο, σηκώνοντας όλο το βάρος ,καθώς οι τράπεζες που ζήτησαν και πήραν την ειδική διαχείριση, όχι μόνο σφυρίζουν αδιάφορα για τις ανάγκες και την μισθοδοσία των εργαζομένων του ξενοδοχείου, αλλά τους ζητούν να βάλουν πλάτη για να ανοίξει το ξενοδοχείο στις 17/7.

Το  Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ,και το επιχειρησιακό σωματείο του ξενοδοχείου καλούμε  την ειδική διαχειρίστρια κ. Ευδοκία  Παπανδρέου, αλλά και τις τράπεζες εργοδότες της να επανέλθουν  στην ΤΑΞΗ , θυμίζοντας τους ότι ξενοδοχείο χωρίς εργαζόμενους δεν μπορεί να ανοίξει, και τους ενημερώνουμε ότι   θα βρεθούν μπροστά σε σφοδρές κινητοποιήσεις των εργαζομένων."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News