Σε βαριά κατάσταση στην εντατική ο 22χρονος μετά το φρικτό τροχαίο στην Ιεράπετρα

Ηράκλειο
Σε βαριά κατάσταση στην εντατική ο 22χρονος μετά το φρικτό τροχαίο στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός άντρας παλεύει στην εντατική του Βενιζελείου

Κάθε λεπτό που περνά, μετρά με αγωνία η οικογένεια του 22χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Ιεράπετρα. Ο νεαρός δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική καθώς η κατάσταση του χαρακτηρίζεται βαριά και κρίσιμη. Αγωνία και για την κοινωνία της Ιεράπετρας καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη ο νεαρός βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το διευθυντή της μονάδας εντατικής θεραπείας του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη «ο 22ρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση στην εντατική και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις».

Πως συνέβη το φρικτό τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/7 στην Ιεράπετρα ο 22χρονος με την μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο νεαρός δικυκλιστής.

Οι περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό θόρυβο από την πτώση της μοτοσυκλέτας, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επειδή όμως και τα δύο ασθενοφόρα της βάρδιας ήταν σε διακομιδή, ενεργοποιήθηκε από τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, Γιώργο Αγγελάκη, το εφεδρικό ασθενοφόρο που με συνοδεία γιατρού μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση τον 22χρονο στο νοσοκομείο.

Ο 22χρονος αναβάτης, που φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης μεταφέρθηκε με βαριές κακώσεις και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι δεν πρόκειται γαι το μόνο σοβαρό τροχαίο καθώς το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη σκοτώθηκε ένας Γερμανός σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Μπαλί. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News