default-image

Βενιζέλειο: Στη μονάδα Covid 74χρονος από την Κάρπαθο

Ηράκλειο
Βενιζέλειο: Στη μονάδα Covid 74χρονος από την Κάρπαθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Στην κλινική Covid του Βενιζελέιου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση 74χρονος άντρας ο οποίος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκε στην Κρήτη για να γίνει το τεστ ανίχνευσης του ιού και να συνεχίσει ,εφόσον χρειαστεί, τη νοσηλεία. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη: «ο άντρας που βρισκόταν στην Κάρπαθο παρουσίασε πυρετό και βήχα και μεταφέρθηκε με την ειδική κάψουλα -που υπάρχει για την διακομιδή σε αυτές τις περιπτώσεις- στην Κρήτη».

Στο Βενιζέλειο σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας υπεβλήθη σε τεστ που έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται εκτός εντατικής, στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Είχε ταξιδέψει από την Αμερική

Ο 74χρονος είχε ταξιδέψει από την Αμερική στην Κάρπαθο και λίγο αργότερα παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τη μεταφορά σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Κρήτης.

Άλλωστε οι υγειονομικές αρχές της Κρήτης βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς με την άφιξη των πρώτων πτήσεων στα αεροδρόμια του νησιού και τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων θεωρείται βέβαιο ότι θα εντοπιστούν νέα κρούσματα και στοίχημα αποτελεί ο γρήγορος εντοπισμός και η διαχείριση των περιστατικών.  

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News