«Παρέλαση» υπουργών στην Κρήτη - Έρχεται και η Μενδώνη

Ηράκλειο
«Παρέλαση» υπουργών στην Κρήτη - Έρχεται και η Μενδώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι επισκέψεις υπουργών

Συνηθισμένη είναι η Κρήτη στις θερινές ιδίως “παρελάσεις” υπουργών και υφυπουργών από το νησί μας, αλλά σίγουρα είναι αξιοσημείωτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, με τις “κατά ριπάς” αφίξεις κυβερνητικών στελεχών εδώ στην Κρήτη. Τελευταία αναμενόμενη υπουργική κάθοδο επί κρητικού εδάφους αυτή της Λίνας Μενδώνη.

Η υπουργός Πολιτισμού αναμένεται στα Χανιά αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου, στο πλαίσιο υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης για την αποκατάσταση και την ανάδειξη των Νεωρίων.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, «στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης “Ερευνητικές εργασίες για την ιστορική και τεχνολογική τεκμηρίωση της μελέτης ωρίμανσης των έργων αποκατάστασης - απόδοσης χρήσεων - ανάδειξης των Νεωρίων στα Χανιά” θα προχωρήσουν την Κυριακή 05/07/2020 η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Διαμαντόπουλος. Η τελετή υπογραφής θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Νεωρίων στις 7:30 μ.μ.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News