Π. Κουτσαυτάκης: Ανέτοιμος ο Δήμος Ηρακλείου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή

Ηράκλειο
Π. Κουτσαυτάκης: Ανέτοιμος ο Δήμος Ηρακλείου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίχρονη προσχολική αγωγή, καθαριότητα,  επιστροφή χρημάτων για τις σχολικές εκδρομές, θέματα που μεταξύ άλλων προβληματίζουν την  Ένωση Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου, η οποία συγκαλεί ευρεία σύσκεψη απόψε στις 19.00 μμ στο θεατράκι  στο πλάι του Γυμνασίου Αλικαρνασσού.

Στα σημαντικά θέματα λειτουργίας των σχολείων για τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολύδωρο Κουτσαυτάκη που μίλησε στο Ράδιο 98.4, είναι η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή, καθώς ο Δήμος Ηρακλείου δεν είναι έτοιμος προς την κατεύθυνση αυτή.

Ισχυρίζεται ότι γονείς καλούνται να γράψουν τα παιδιά τους σε σχολεία τα οποία είναι υπό κατασκευή ακόμα, σχολεία νοικιασμένα καφενεία από το παρελθόν, κτίρια ακατάλληλα για τη φιλοξενία μικρών παιδιών.

Μιλάει για τα προβλήματα καθαριότητας, τη διασφάλιση του αναγκαίου προσωπικού από τους εμπλεκόμενους φορείς κι όχι την εθελοντική εργασία που ζητήθηκε τον τελευταίο μήνα λειτουργίας των σχολείων από τι μητέρες των μαθητών.

Τέλος αναφέρεται στο πρόβλημα επιστροφής των χρημάτων που έδωσαν ως προκαταβολή οι οικογένειες μαθητών για σχολικές εκδρομές που ματαιώθηκαν λόγω του κορωνοϊού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News