Ηράκλειο

Εθελοντική Αιμοδοσία από τους εργαζόμενους φαρμακείων

Στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου κατά τις ώρες 16:30 έως 20:00 στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια διοργάνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων και Βοηθών Φαρμακείου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και την Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο αίμα πρέπει το 10% του πληθυσμού της Χώρας να προσφέρει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αίμα.

Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος από τον πληθυσμό, έτσι ώστε να υπάρχει συστηματική εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας, θα μας δώσει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των αρρώστων μας και θα μας απαλλάξει από το άγχος της επάρκειας αίματος.

Δίνοντας αίμα, δίνουμε ζωή. Είναι στάση ζωής…

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου και ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων και Βοηθών Φαρμακείου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ, ενώνουν τη θέληση τους για προσφορά και οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 , 16:30- 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Δώσε Αίμα!

Δώσε Ζωή!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια