Παρά το «λουκέτο» για συνωστισμό, άνοιξε ξανά το κατάστημά του

Ηράκλειο
Παρά το «λουκέτο» για συνωστισμό, άνοιξε ξανά το κατάστημά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα καταστραφεί το κέντρο με τα λουκέτα και τα πρόστιμα» προειδοποιούν οι ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ

Αμέσως μετά την αναστάτωση με το σφράγισμα δύο νυχτερινών μαγαζιών και των βεβαίωση προστίμων σε άλλα δύο στο Ηράκλειο λόγω συνωστισμού, ήρθε μια ακόμα δυσάρεστη εξέλιξη. Ο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος –παρά το τελεσίγραφο για το 15νθήμερο κλείσιμο του μαγαζιού- άνοιξε ξανά το κατάστημα με αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπος με τα δικαστήρια.

«Θα καταστραφεί το κέντρο»

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr για το περιστατικό η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και διασκέδασης νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη «δεν σφραγίστηκε αμέσως το μαγαζί ,αλλά του επέδωσαν το έγγραφο για 15νθήμερη αναστολή, ο ιδιοκτήτης δεν κατάλαβε καλά και την επομένη το πρωί άνοιξε το κατάστημά του. Τώρα θα κινηθεί δικαστικά η διαδικασία και πιθανόν και ο ίδιος να κάνει προσφυγή. Πάντως υπάρχει τρομοκρατία και αναστάτωση μετά τους ελέγχους. Υπήρξαν και συστάσεις σε πολλά καταστήματα. Δεν είναι προληπτικοί έλεγχοι αλλά προβλέπουν αναστολή και κλείσιμο καταστημάτων. Θα καταστραφεί το κέντρο…».

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο που ξεκίνησε από τους υπόλοιπους νομούς του νησιού, πραγματοποιεί σαρωτικούς ελέγχους που εστιάζονται αυτές τις μέρες στο κέντρο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να σφραγιστούν δύο καφέ- μπαρ στο Ηράκλειο και σε ακόμα δύο να επιβληθούν πρόστιμα. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο. 

Μάλιστα αναστατωμένοι οι καταστηματάρχες συμμετέχουν σήμερα σε άτυπη συνάντηση για να συζητήσουν τις εξελίξεις που έχουν προκύψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News