Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο για ναρκωτικά σε υπαίθριο χώρο

Ηράκλειο
Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο για ναρκωτικά σε υπαίθριο χώρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ένας έκρυβε τα ναρκωτικά σε καβάτζα και ο δεύτερος τα προμηθευόταν – Στην σύλληψη και των δύο προχώρησε η αστυνομία

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε υπαίθριο χώρο - καβάτζα έκρυβε ναρκωτικά ένας άνδρας στο Ηράκλειο, ενώ ένας άλλος τα προμηθευόταν από το σημείο. Τη στιγμή που πήγε να παραλάβει ποσότητα, η οποία ήταν κρυμμένη στο σημείο, ο ένας εκ των δύο, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια συνελήφθη και ακόμη ένας ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα είχε αποκρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών στο εν λόγω σημείο ενώ και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 282,7 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Κατασχέθηκαν πάνω από 300 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθησαν, χθες (26.06.2020) το μεσημέρι  σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (27.06.202) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός κατά τον χρόνο που είχε μετέβη σε υπαίθριο χώρο (καβάτζα) προκειμένου να παραλάβει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  20,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια συνελήφθη και ακόμη ένας ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα είχε αποκρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών στο εν λόγω σημείο και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 282,7 γραμμάρια ηρωίνης
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News