default-image

Τσούτσουρας: Ενώνουν δυνάμεις για μια καθαρή παραλία

Ηράκλειο
Τσούτσουρας: Ενώνουν δυνάμεις για μια καθαρή παραλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντικός καθαρισμός το Σάββατο 27 Ιουνίου

Δράση εθελοντικού καθαρισμού διοργανώνει ο Δ. Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με φορείς της περιοχής, στην παραλία του Τσούτσουρα, με το σύνθημα «καθαρίζουμε τις παραλίες μας – προστατεύουμε το περιβάλλον».

Συγκεκριμένα, ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 10:00, στην ακτή καθώς και στο βυθό της παραλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το σύνθημα «καθαρίζουμε τις παραλίες μας – προστατεύουμε το περιβάλλον» ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσούτσουρα και το Σύλλογο Αλιέων Τσούτσουρα, διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 10:00 το πρωί, δράση εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας και του βυθού στον Τσούτσουρα!

«Με γνώμονα ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προστασία των παραλιών μας, κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες και συμπολίτες μας, να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου!» αναφέρει σε σχετικό μήνυμα του ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News