Ένωση Ηρακλείου: Λήγει η διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων των παραγωγών

Ηράκλειο
Ένωση Ηρακλείου: Λήγει η διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων των παραγωγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια η διαδικασία για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες

Η Ένωση Ηρακλείου (ΚΥΔ Ηρακλείου) ενημερώνει τους παραγωγούς ότι η διαδικασία υποβολής μεταβίβασης των δικαιωμάτων λήγει τη Τρίτη 30 Ιουνίου.

Επίσης για τους δικαιούχους επιστροφής Φ.Π.Α. αγροτών, ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει.

Υπενθυμίζεται ότι όποιοι παραγωγοί δικαιούνται επιστροφή Φ.Π.Α. πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Οργάνωσης μας στην Λ. 62 Μαρτύρων 146 ή στα Υποκαταστήματα της, Αρκαλοχωρίου- Πύργου – Καστελίου για την υποβολή τους και την έγκαιρη πληρωμή.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι επιστροφής Φ.Π.Α. είναι όλα τα φυσικά πρόσωπα (αγρότες, ιδιωτικοί & Δημόσιοι υπάλληλοι που δεν τηρούν βιβλία του Κ.Β.Σ. ) τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται αυτή την περίοδο είναι: τιμολόγια αγοράς προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής που εκδόθηκαν το οικονομικό έτος 2019 ήτοι από 1/1/2019-31/12/2019.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Πρωτότυπα Τιμολόγια
  2. Τραπεζικός Λογαριασμός,
  3. Βεβαίωση εφορίας – φορολογικού έτους 2019, πληρωμών ενισχύσεων Η βεβαίωση αυτή μπορεί να εκτυπωθεί από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ με την χρήση του κωδικού TAXISNET.
  4. Σημείωση: Το συνολικό ποσό πώλησης των τιμολογίων πρέπει να υπερβαίνει τα 334€.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News