Ηράκλειο

Αιμοδοσία στην Πλατεία Ελευθερίας στις 27/6

Στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου κατά τις ώρες 09:30 έως 14:00.

Συγκεκριμένα η δράση θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ανάγκες για αίμα δε σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Το φετινό καλοκαίρι όμως, έχει μία ιδιαιτερότητα, αφού  δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τακτικών μεταγγίσεων, έχουν προστεθεί οι νέες ανάγκες των ασθενών, λόγω της επανέναρξης των τακτικών χειρουργείων, που είχαν διακοπεί την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

Η Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ηρακλείου, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειάς να βρίσκεται με συνέχεια και συνέπεια κοντά στον εθελοντή αιμοδότη, διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης μία  σειρά από καλοκαιρινές εθελοντικές αιμοδοσίες.

Κάθε δεύτερο και τέταρτο Σάββατο των καλοκαιρινών μηνών η Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ σας περιμένει σε ένα χώρο κεντρικό, ασφαλή, μοντέρνο και προσιτό σε όλες τις ηλικίες, στην Πλατεία Ελευθερίας στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αιμοληψία επιτελείται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών ασθενών που χρήζουν μετάγγισης.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει!

Να είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια