Ηράκλειο

«Στάσου πλάι μου» το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη βγαίνει στις γειτονιές για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Δράσεις στις γειτονιές του Ηρακλείου – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη «βγαίνει» στις γειτονιές του Ηρακλείου με το σύνθημα «Στάσου πλάι μου» με σκοπό να θυμίσει ότι η χρήση και η εξάρτηση αντιμετωπίζονται όταν υπάρχει νοιάξιμο, συνοχή, φροντίδα, αλληλεγγύη, αποδοχή και μοίρασμα .

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές παρεμβάσεις στις γειτονιές του Ηρακλείου, Διαμόρφωση και καθαριότητα γειτονικού πάρκου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΑΡΙΑΔΝΗ και μουσική εκδήλωση με δρώμενα και κέρασμα παγωτού στο παρκάκι της οδού Γ. Σεφέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την πανδημία του Covid-19 και την κοινωνική αποστασιοποίηση, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ βγαίνει στις γειτονιές της πόλης μας για να έρθει κοντά στους συνανθρώπους μας με το σύνθημα «Στάσου πλάι μου» και να θυμίσει ότι η χρήση και η εξάρτηση αντιμετωπίζονται όταν υπάρχει νοιάξιμο, συνοχή, φροντίδα, αλληλεγγύη, αποδοχή και μοίρασμα.

Αντιθέτως, ο κοινωνικός αποκλεισμός, η απομόνωση, το στίγμα και το περιθώριο κλυδωνίζουν την κοινωνική συνοχή και ωθούν τους εξαρτημένους ανθρώπους ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι της χρήσης και της παραβατικότητας.

Γι’ αυτό φέτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιούνη), και κάθε μέρα μειώνουμε τις αποστάσεις με τις γειτονιές της πόλης, στηρίζουμε όσους έχουν «κολλήσει» και μεταδίδουμε το μήνυμα αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, Την Πέμπτη 25/6 & Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 – 21:00

Θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές παρεμβάσεις στις γειτονιές του Ηρακλείου: Καμίνια, Αγία Τριάδα, Ξενία, Καράβολα, Πατέλες, Αγία Αικατερίνη, Πόρος, Κατσαμπάς

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 – 12:00

Διαμόρφωση και καθαριότητα γειτονικού πάρκου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΑΡΙΑΔΝΗ στην οδό Γ. Σεφέρη Ν. Αλικαρνασσού.

Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 18:00 – 21:00

Ανοιχτή πρόσκληση της γειτονιάς της Ν.Αλικαρνασσού. Μουσική εκδήλωση με δρώμενα και κέρασμα παγωτού στο παρκάκι της οδού Γ. Σεφέρη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια