Δήμος Μαλεβιζίου: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ – Αναλυτικά τα σημεία διανομής

Ηράκλειο
Δήμος Μαλεβιζίου: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ – Αναλυτικά τα σημεία διανομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας

Διανομή κηπευτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους ΤΕΒΑ όπως ενημερώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Συγκεκριμένα, η διανομή θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 24 έως Πέμπτη 25 Ιουνίου στις Δημοτικές Ενότητες Γαζίου, Τυλίσου, Κρουσώνα.

Όπως αναφέρεται, για την αποφυγή συνωστισμού οι δικαιούχοι θα δέχονται μήνυμα στοκινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας, ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών μέτρων 2018-2020 Περιφέρεια Κρήτης ΜΙS 5029840 στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η διανομή που θα πραγματοποιηθεί θα διανέμει προϊόντα Κηπευτικά (πατάτες, πορτοκάλια, κρεμμύδια).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 24/6/2020 έως Πέμπτη 25/6/2020.

Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού. Για τον παραπάνω λόγο:

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας, ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Ειδικότερα τα σημεία διανομής είναι:

  • Για την Δημοτική Ενότητα Γαζίου, το ΤΕΒΑ και το ΚΑΠΗ Γαζίου
  • Για την Δημοτική Ενότητα Τυλίσου, το ΚΑΠΗ Τυλίσου
  • Για την Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα, το ΚΑΠΗ Κρουσώνα

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547 (ΚΑΠΗ Γαζίου) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης)

Θερμή παράκληση επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας για προγραμματισμό ραντεβού. Μην προσέρχεστε χωρίς συνεννόηση για την αποφυγή του συνωστισμού. Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι ευθύνη όλων μας!!!

Τύποι διανομής

Τύπος 1

ΝΠ-Πατάτες (Συσκευασία 2 KG) 4,00

ΝΠ-Κρεμμύδια  (Συσκευασία 2KG) 4,00

ΝΠ-Πορτοκάλια (3 KG) 2,00

Τύπος 2

ΝΠ-Πατάτες (Συσκευασία 2 KG) 8,00

ΝΠ-Κρεμμύδια (Συσκευασία ΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2KG) 8,00

ΝΠ-Πορτοκάλια (3 KG) 5,00

Τύπος 3

ΝΠ-Πατάτες (Συσκευασία 2 KG) 12,00

ΝΠ-Κρεμμύδια (Συσκευασία 2KG) 12,00

Τύπος 3

Σύνολο 2 Διανομές

ΝΠ-Πορτοκάλια (3 KG) 9,00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News