Ηράκλειο

Στη Βουλή οι ισόπεδοι κόμβοι που θα συνδέουν το Νέο αεροδρόμιο Καστελίου με το Αρκαλοχώρι

Το αίτημα του Δ. Μινωά Πεδιάδας μετέφερε με κατάθεση Αναφοράς ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης

Με κατάθεση Αναφοράς προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών μετέφερε το αίτημα του Δ. Μινώα Πεδιάδας σχετικά με την κατασκευή νέων ισόπεδων κόμβων στις θέσεις προς τον οικισμό Ρουσσοχωρίων και στην Ε/Ο Καλλονής-Γδοχιά, στη συνδετήρια οδό Αεροδρομίου Καστελλίου – Αρκαλοχωρίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το αίτημα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την κατασκευή νέων ισόπεδων κόμβων στις θέσεις προς τον οικισμό Ρουσσοχωρίων και στην Ε/Ο Καλλονής-Γδοχιά, στη συνδετήρια οδό Αεροδρομίου Καστελλίου – Αρκαλοχωρίου, φέρνει στη Βουλή με την κατάθεση Αναφοράς προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Τα συνοδά έργα κάθε μεγάλου έργου, όπως είναι το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου, είναι εξίσου σημαντικά με το ίδιο το έργο» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Η Πολιτεία οφείλει να αφουγκραστεί τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, να αντιληφθεί τις ανάγκες που δημιουργούνται και με σοβαρότητα να φροντίσει έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών των γύρω οικισμών. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε τις πιέσεις έτσι ώστε να ικανοποιηθούν από την Κυβέρνηση όλα τα δίκαια αιτήματα των τοπικών φορέων».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια