Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο η Κ. Νοτοπούλου "τα ζοφερά σενάρια έγιναν πραγματικότητα"

Επαφές με συνδικαλιστικούς φορείς

Στο Ηράκλειο για διήμερη επίσκεψη βρίσκεται η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Νωρίς το μεσημέρι είχε επαφές με συνδικαλιστές στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του τουρισμού.

Σε δηλώσεις της η κ. Νοτοπούλου ανέφερε ότι τα πλέον ζοφερά σενάρια μοιάζουν να έχουν γίνει πλέον ζοφερή πραγματικότητα για τον τουρισμό, ο οποίος συμπαρασύρει σε ύφεση και ολόκληρη την ελληνική οικονομία.

«Μαζί με την κρίση του κορωνοϊού, οι επιλογές της κυβέρνησης να απορυθμίσει την αγορά και να εφαρμόσει ελαστικές σχέσεις εργασίας, να μειώσει μισθούς και να ωθήσει τους επιχειρηματίες σε απολύσεις και εκ περιτροπής εργασία ή αναστολές, το να ζητά από εργαζόμενους να ζήσουν με επιδόματα πείνας και στην ουσία να κλείνουν τα μάτια μπροστά στο πρόβλημα δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην καταστροφή» προσέθεσε και τόνισε:

«Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να μείνουμε όρθιοι. Όσοι εργάζονται στον ελληνικό τουρισμό συντηρούν οικογένειες και την ελληνική οικονομία. Άρα θα πρέπει κατά προτεραιότητα να στηριχθεί ο ελληνικός τουρισμός, να στηριχθούν και οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις προκειμένου να μπορέσει να μπορέσει να ανακάμψει η ελληνική οικονομία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια