Ταλαιπωρίας συνέχεια στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας

Κρήτη
Ταλαιπωρίας συνέχεια στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην περιοχή ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με το πλάτος της εθνικής οδού να έχει περιοριστεί για την κυκλοφορία οχημάτων λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης.

Ταλαιπωρία επικρατεί στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας, όπου εκτελούνται έργα ασφαλτόστρωσης, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής κόμβων στον φονικό δρόμο της εθνικής οδού της Αγίας Πελαγίας, όπου έχουν σημειωθεί δεκάδες δυστυχήματα και ατυχήματα.

Το έργο πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί τον επόμενο μήνα.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είχε περάσει από... 40 κύματα και που έχει μπει σε φάση ολοκλήρωσης, δίνοντας το "φιλί της ζωής" στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας, καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές ανάπτυξης ενώ αναβαθμιζονται και οι συνθήκες ασφάλειας  αναβαθμίζονται για δημότες και επισκέπτες.

Το έργο περιλαμβάνει τη κατασκευή δύο κόμβων, επί του ΒΟΑΚ, έναν στην ανατολική πλευρά της Αγίας Πελαγίας και έναν δεύτερο στη δυτική πλευρά, στο ύψος της Αχλάδας.

Ωστόσο, μεγάλο αγκάθι αποτελεί το κλείσιμο του κόμβου της Αχλάδας, με την ολοκλήρωση του έργου.

Αυτοψία στους κόμβους Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας

Την ίδια στιγμή σήμερα  κλιμάκιο μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και της ΕΥΔΕ που επιβλέπουν το έργο βρέθηκε στους κόμβους, παρακολουθώντας την εξέλιξη των εργασιών. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, καθώς η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί στενά την πορεία των εργασιών. Στο σημείο των εργασιών βρίσκονται σε ισχύ και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

"Οι δυσκολίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς. Μέλημα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου είναι η διευκόλυνση και η επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις στο αναγκαίο αυτό έργο ζωής, τόσο για την περιοχή όσο και για το νησί. Εκτιμάται ότι περίπου στα μέσα του Ιουλίου οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News