Καταγγελία αναγνώστη: "Οδύσσεια" ... για ένα επαγγελματικό δίπλωμα

Ηράκλειο
Καταγγελία αναγνώστη: "Οδύσσεια" ... για ένα επαγγελματικό δίπλωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθεί να βγάλει επαγγελματικό δίπλωμα για να δουλέψει ως οδηγός τουριστικού λεωφορείου και ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Όχι με δική του ευθύνη, όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης μας, αλλά ελέω κορωνοϊού και φόρτου στο Μηχανολογικό Ηρακλείου.

Ο συγκεκριμένος αναγνώστης εξιστορεί την “Οδύσσειά” του για να πάρει ένα επαγγελματικό δίπλωμα και να εξασφαλιστεί επαγγελματικά: «Έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πού να το πω... Το φθινόπωρο ξεκίνησα να βγάλω δίπλωμα επαγγελματικό - οδηγός λεωφορείου για τη μεταφορά προσωπικού σε ξενοδοχείο. Πέρασα τα σήματα με επιτυχία, μετά έκανα μαθήματα θεωρίας για ΠΕΙ (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας), διάβασα και ήμουν έτοιμος να δώσω εξετάσεις.

Καταθέσαμε τον φάκελό μου στο Μηχανολογικό Ηρακλείου και περίμενα ειδοποίηση για να πάω να δώσω εξετάσεις. Μετά ήρθε ο κορωνοϊός και σταμάτησαν όλα. Το πρόβλημά μου είναι ότι το Μηχανολογικό έχει ανοίξει τουλάχιστον ένα μήνα και ασχολούνται με τα ερασιτεχνικά διπλώματα, αφήνοντας τα επαγγελματικά διπλώματα για αργότερα. Τα ξενοδοχεία ανοίγουν και κινδυνεύω να μείνω από δουλειά. Αν μπορείτε να αναδείξετε το πρόβλημά μου, γιατί υπάρχουν αρκετά άτομα με το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News