Μεγάλη φωτιά στο Γιόφυρο - Αποκαρδιωτικές εικόνες από το καταστροφικό πέρασμά της

Ηράκλειο
Μεγάλη φωτιά στο Γιόφυρο - Αποκαρδιωτικές εικόνες από το καταστροφικό πέρασμά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτικές οι εικόνες οι οποίες παρακολούθησαν με ανησυχία οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής τα ξημερώματα του Σαββάτου

Μεγάλη ήταν η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε επιχείρηση οικοδομικών και μονωτικών υλικών επί της Λ. 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, η οποία επεκτάθηκε σε επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς, με τη συνδρομή της οποίας δεν υπήρξε επέκταση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά υδροφόρα οχήματα, δύο ειδικά οχήματα και τρία βοηθητικά με δύναμη τριάντα πυροσβεστών, εκ των οποίων δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων των πέντε ατόμων η κάθε μία.

Οι εικόνες καταστροφής είναι αποκαρδιωτικές. Επτά οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη μεγάλη φωτιά και άλλα τέσσερα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ οι  κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τη μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.  

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, ενώ το πρωί αναχώρησε και το τελευταίο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το σημείο, ενώ για τα αίτιά της διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News