Σοβαρό τροχαίο: Χειρουργική επέμβαση για το δικυκλιστή - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο: Χειρουργική επέμβαση για το δικυκλιστή - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη

Στη μονάδα εντατικής  θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται, ο 50χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος που συνέβη, επί τη Λεωφόρου Καζαντζίδη, το βράδυ του Σαββάτου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου, κ. Τερζάκη, «ο 50χρονος άνδρας είναι διασωληνωμένος και νοσηλεύεται στη ΜΕθ του νοσοκομείου με κατάγματα στο κρανίο και τον αυχένα. Σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

 Η μηχανή που οδηγούσε ο 50χρονος κινούνταν επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη, με κατεύθυνση τη  Λεωφόρο Ικάρου όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί, στο πεζοδρόμιο βαριά χτυπημένος.  

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διάσωστες να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και τάχισταν να τον μεταφέρουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τη συνοδεία γιατρού.

«Ο 50χρονος άνδρας είχε χαμηλό επίπεδο συνείδησης όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έγινε προσπάθεια για σταθεροποίηση της κατάστασης του. Στην συνέχεια υποβλήθηκε σε αξονική όπου διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και ο ασθενής διασωληνώθηκε», ανέφερε χθες βράδυ στο neakriti ο κ. Τερζάκης.

Στο σημείο έφθασε και η αστυνομία ενώ υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα ακόμη τροχαίο με την εμπλοκή μηχανής  τα τελευταία 24ώρα στην Κρήτη, καθώς οι μνήμες είναι νωπές από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί τη Λεωφόρου Σούδας στα Χανιά.

Εκεί όπου έχασε τη ζωή του ο 33χρονος υποσμηναγός Μανόλης Γαρεφαλάκης, τον οποίο χθες με πόνο ψυχής οδήγησε στην τελευταία του κατοικία, στην γενέτειρα του το Καστέλι Πεδιάδας, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.

Παρακολουθήστε βίντεο της ΚΡΗΤΗ TV, απο το σπαρακτικό "αντίο" στον  33χρονο υποσμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News