Γιατι έρχεται στην Κρήτη η Κατερίνα Νοτοπούλου

Ηράκλειο
Γιατι έρχεται στην Κρήτη η Κατερίνα Νοτοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη επίσκεψη στο νησί

Στην Κρήτη θα βρίσκεται τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και την Τρίτη 23 του μήνα η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, στο πλαίσιο επίσκεψης που διοργανώνει το Τμήμα Τουρισμού Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η Κατερίνα Νοτοπούλου θα έχει συνάντηση με τη δημοτική και περιφερειακή Αρχή, καθώς και με φορείς και εργαζόμενους στον τουρισμό.

Μεθαύριο Δευτέρα, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα συζητήσει με τη διοίκηση και τα σωματεία εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας.

Το απόγευμα, στις 7:30, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, και στις 8 μ.μ. θα πάρει μέρος στην εκδήλωση που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Γάζι για την παρουσίαση του προγράμματος "Μένουμε όρθιοι ΙΙ".

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί στις 10:30 π.μ. τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στις 11:30 π.μ. τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης, όπου και θα έχει στη συνέχεια, στη 1 μ.μ., μια σειρά επαφών με επιχειρηματίες του τουρισμού της Κρήτης.

Η επίσκεψη της κ. Νοτοπούλου πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διαλόγου με την κοινωνία της Κρήτης, που πλήττεται βάναυσα από τις συνέπειες της πανδημίας και τις καταστροφικές, σκληρά νεοφιλελεύθερες πολιτικές της δήθεν "προστασίας" της εργασίας, της δήθεν "στήριξης" των εργαζομένων και μικρομεσαίων επιχειρηματιών, της δήθεν "στήριξης" του ελληνικού τουρισμού, της δήθεν "προστασίας" της δημόσιας υγείας και επιπλέον της δήθεν "προώθησης" του τουριστικού μας προϊόντος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Κρήτη, κατεξοχήν τουριστικός προορισμός της χώρας μας και με το 50% του ΑΕΠ της να προέρχεται από τον τουρισμό με τις πολιτικές Μητσοτάκη, βαδίζει με βεβαιότητα σε δυσδιάβατα μονοπάτια, ενώ μπαίνει σε κίνδυνο η επιβίωση και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων της.

Η επικείμενη επίσκεψη της κ. Νοτοπούλου στοχεύει στην ενημέρωση του κόσμου για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ "Μένουμε όρθιοι ΙΙ", τις μόνες προτάσεις που μπορούν να ανασχέσουν την καταστροφική πορεία της ελληνικής οικονομίας και, με την ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους του τουρισμού, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα πολλαπλά προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους και τους μικροεπιχειρηματίες του κλάδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News