Ηράκλειο

European School Radio: Στο «Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή», «Ανδρέας Γιαννόπουλος» το χρυσό βραβείο για 3η χρονιά

Για 3η συνεχόμενη χρονιά βραβεύεται το νηπιαγωγείο του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy - Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Για 3η συνεχόμενη χρονιά βραβεύεται το νηπιαγωγείο του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy –Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος”. Το Νηπιαγωγείο του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή» “Ανδρέας Γιαννόπουλος” διέπρεψε με το πρώτο βραβείο για ακόμη μια φορά με μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος "Καντον’ ακουστεί 2020"μεθέμα:¨ Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου. Αγκαλιάζουμε τη γη», του Υπουργείου Παιδείας. Σημαντικότατη είναι αυτή η διάκριση για το Εκπαιδευτήριο καθώς ανταμείβεται και αναδεικνύεται το Εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στις 3 βαθμίδες του Εκπαιδευτηρίου στο οποίο εντάσσονται αξίες όπως η βιώσιμη ανάπτυξη προωθώντας την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Επιστημονική Εταιρία «Διαθεματικό Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας» με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio (το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο), την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας κα Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Οι μαθητές των τμημάτων του Νηπιαγωγείου βραβεύτηκαν για το ραδιοφωνικό μήνυμα με τίτλο, «Ο Χλωριδοπανούλης μας», βασισμένο στο θέμα του διαγωνισμού. Το μήνυμα , λοιπόν, που ήθελαν να περάσουν μέσα απ’τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ήταν ο ξεσηκωμός όλων των ανθρώπων. Να αναλάβουν όλοι δράση, ώστε η Γη και το περιβάλλον να μην καταστραφεί και έτσι κανένα ζώο και φυτό να μην εξαφανιστεί. "Όλοι μαζί, όλοι μαζί, είμαστε πάντα πιο δυνατοί!"

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20Ιουνίου 2020, μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ3 όπου εκπροσώπησε το σχολείο, ο Γενικός Διευθυντής ,κος Μαρκάκης Άρης, μαζί με τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς Καλλιγιαννάκη Δήμητρα, Καλλιγιαννάκη Αθήνα και Χρυσοβαλάντου Χανιωτάκη δημιουργούς του βραβευμένου έργου. Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια, ο χρήστης δέχτηκαν το βραβείο ως ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών όλων όσων αποτελούν την ομάδα του εκπαιδευτηρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια