Ο Δημήτρης Χριστόπουλος στις «Αντιθέσεις» για την επόμενη μέρα της πανδημίας

Ηράκλειο
Ο Δημήτρης Χριστόπουλος στις «Αντιθέσεις» για την επόμενη μέρα της πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καθηγητής θα μιλήσει για τα δικαιώματα, τους πολίτες και τους θεσμούς στην επόμενη μέρα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τις ισορροπίες τεχνοκρατίας και Δημοκρατίας

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος, πολιτειολόγος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο και τέως Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σε μία μεγάλη συζήτηση για τα δικαιώματα, τους πολίτες και τους θεσμούς, στην επόμενη μέρα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τις ισορροπίες τεχνοκρατίας και Δημοκρατίας.

Τι αλλάζει σε έναν κόσμο υγειονομικής και τεχνολογικής  επιτήρησης, όπου η εργασία γίνεται παροχή υπηρεσίας και οι κοινωνίες αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα.

Τι σηματοδοτεί  για τις  ΗΠΑ και όλο τον κόσμο, πολιτικά, κοινωνικά και στο πεδίο των δικαιωμάτων, η κοινωνική αμφισβήτηση μετά την δολοφονία του  George Floyd  στην  Μινεάπολη.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο ρόλος των μεγάλων παικτών ισχύος, με φόντο τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

Γιατί υποστηρίζει στο νέο του βιβλίο  ότι,  «Αν το προσφυγικό  ήταν πρόβλημα, θα είχε λύση»…

Αυτή την Παρασκευή στην ΚΡΗΤΗ TV και στις 22:00 στις «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ», μια συζήτηση «out of the box».

Επιμέλεια – παρουσίαση: Γιώργος Σαχίνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News