Ηράκλειο

Ζητούν άμεσα λύση στα προβλήματα στον Γιόφυρο - «Άθλια η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή»

Υπόμνημα για τα προβλήματα της περιοχής

Υπόμνημα προς τον περιφερειάρχη για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον Γιόφυρο Ποταμό και τα υπόλοιπα ρέματα της περιοχής δυτικών συνοικιών, καθώς και για άλλα προβλήματα της περιοχής κατέθεσαν οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στο υπόμνημα κάνουν λόγο και για άλλα σοβαρά προβλήματα της περιοχής, στα οποία απαιτούν άμεσα λύση, μεταξύ άλλων είναι τα μέτρα αντιπλημμυρικής και συνολικά πολιτικής προστασίας της περιοχής.

Το υπόμνημα κατατέθηκε μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες μελών μας και άλλων κατοίκων της περιοχής.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Το σωματείο μας σε συνεργασία με το συνδικάτο οικοδόμων και την ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ κατέθεσαν υπόμνημα προς τον περιφερειάρχη και το περιφερειακό συμβούλιο σχετικά με την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον Γιόφυρο ποταμό και τα υπόλοιπα ρέματα της περιοχής των δυτικών συνοικιών και για άλλα σοβαρά προβλήματα της περιοχής απαιτώντας άμεσα:

- Άμεση υλοποίηση του καθαρισμού του Γιοφύρου και των υπολοίπων ρεμάτων της περιοχής.

-  Ουσιαστικά μέτρα αντιπλημμυρικής και συνολικά πολιτικής προστασίας της περιοχής.

- Υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων για την ανάπλαση της περιοχής. Άμεση επισκευή των δρόμων, κατασκευή πεζοδρομίων και τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης μέσα στις γειτονιές και ειδικά κοντά στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής.

Το υπόμνημα κατατέθηκε μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες μελών μας και άλλων κατοίκων της περιοχής.

Καλούμε και άλλα σωματεία και φορείς της περιοχής να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής και να απαιτήσουμε άμεσα λύσεις.

Το ίδιο υπόμνημα θα κατατεθεί και προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου».

 (Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια