Ευρωπαϊκό Σχολείο: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις εκπαιδευτικών

Ηράκλειο
Ευρωπαϊκό Σχολείο: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις εκπαιδευτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε λήγει η προθεσμία

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τη πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικών των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Κύκλου του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2020-2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 17 μέχρι 22 Ιουνίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Κρήτης, Λ. Κνωσού 6, ισόγειο στο Ηράκλειο ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη Δ/νση Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών Μειονοτικών Σχολείων, Τμήμα Δ΄, Ευρωπαϊκών Σχολείων, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, εκδόθηκε η με αριθμ. πρωτ. 75381/Η2/17-06-2020 (ΑΔΑ: ΩΡΒΣ46ΜΤΛΗ-4Ν8) Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων εκπαιδευτικών των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Κύκλου του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 17 μέχρι και 22 Ιουνίου 2020 στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Κρήτης, Λ. Κνωσού 6, ισόγειο στο Ηράκλειο ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Κρήτης στα τηλέφωνα 2810302442 & 2810302440.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και έντυπα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News