Ηράκλειο

Διανομή τροφίμων από το Δήμο Ηρακλείου

Στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής

Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), σε πρόγραμμα έξι σημείων διανομής.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται σταδιακά και θα ενημερώνονται ατομικά με τηλεφωνική κλήση για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και ώρα παραλαβής των τροφίμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, πατάτες, κρεμμύδια) ως εξής:

  • Για το σημείο διανομής Α1 - Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14) από Δευτέρα 22 ως και Παρασκευή 26 Ιουνίου, 08.30 ως 14.00.
  • Για το σημείο διανομής Α2 - Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου (θύρα 3), Παρασκευή 19 Ιουνίου, 10.30 – 14.15 και από Δευτέρα 22 ως και Πέμπτη 25 Ιουνίου, από 08.30 ως και 14.00.
  • Για το σημείο διανομής Α3 – Τάλως (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως) από Δευτέρα 22 ως και Παρασκευή 26 Ιουνίου, 08.30 ως 13.30 .
  • Για το σημείο διανομής Α4 – ΑΣΙΤΕΣ : Πέμπτη 25 Ιουνίου (ώρα 09.30– 14.00).
  • Για το σημείο διανομής Α5 – ΔΑΦΝΕΣ : Παρασκευή 26 Ιουνίου (ώρα 09.30 –14.00).
  • Για το σημείο διανομής A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Ιουνίου (ώρα 09.30– 13.30).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και θα ενημερώνονται ατομικά με τηλεφωνική κλήση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων.

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Συνιστάται στους δικαιούχους να προσέρχονται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.
  • Την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)
  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια