Τον έπιασαν στα "πράσα" με κοκαϊνη

Ηράκλειο
Τον έπιασαν στα "πράσα" με κοκαϊνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός με 161 γραμμάρια κοκαϊνης

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη, αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο και κατασχέθηκαν 161 γραμμάρια κοκαΐνης που είχε κρυμμένα σε υπαίθριο χώρο. Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Συνελήφθη, χθες (16.06.2020) στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (16.06.2020) από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ανωτέρω αλλοδαπός να μεταβαίνει σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα) όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες και ακολούθησε η σύλληψη του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους 161 γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο. Κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News