Ηράκλειο

«Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες» στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Μινώα Πεδιάδας

Έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος

Ανακοίνωση από το Δ. Μινώα Πεδιάδας σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος στην «Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, καθώς και νέα προγράμματα.

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα του νέου τμήματος θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 17:00 μ.μ. και θα διεξάγονται στη αίθουσα συσκέψεων στο Δημοτικό Κατάστημα του Θραψανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος του επιμορφωτικού προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Αγωγής Υγείας – Πρώτες Βοήθειες». Τα μαθήματα του νέου τμήματος θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:00 μ.μ. και θα διεξάγονται στη πολυχρηστική αίθουσα συσκέψεων στο Δημοτικό Κατάστημα του Θραψανού.

Το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα – συνολικής διάρκειας 25 ωρών – θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 17.00-20.00.

Από πλευράς Δήμου Μινώα Πεδιάδας έχει ληφθεί μέριμνα για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εκπαιδευομένων.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) είναι δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στα αποκεντρωμένα γραφεία Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκονται δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και το ΑΦΜ. Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προγράμματα για τα οποία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

Νέα προγράμματα

1 Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών 25

2 Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ) 50

3 Συμβουλευτική σταδιοδρομίας 25

4  Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή, κλπ.) 25

5 Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) 25

6 Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων 25

7 Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα –“e-Επιχειρείν” 25

8 Εκπαίδευση μεταναστών επίπεδο Α1 125

9 Εκπαίδευση μεταναστών επίπεδο Α2 175

Προγράμματα σε εξέλιξη

1 Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50

2 Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες 25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας

Δήμου Μινώα Πεδιάδας: Τηλ. : 28910 41193, Email: kentrokoinotitas.minoapediadas@gmail.com»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια