Ηράκλειο

«Ρήμαζαν» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου - Είχαν αδυναμία σε κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς τα ξημερώματα, οι οποίοι δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου

Συνελήφθησαν σήμερα δύο αλλοδαποί, για κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι άνδρες που συνελήφθησαν σήμερα, εισέβαλαν σε σπίτια και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, η χρηματική αξία των οποίων είναι περίπου 4.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν οι δύο αλλοδαποί και σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 21.02.2020 έως και 11.06.2020, οι δύο συλληφθέντες από κοινού, είχαν διαπράξει δώδεκα κλοπές (6 τετελεσμένες και 6 απόπειρες) σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα

Εξιχνιάστηκαν, δώδεκα (12) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνολικά δώδεκα (12) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Συνελήφθησαν σήμερα (16.06.2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δύο αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν οι δύο αλλοδαποί και σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 21.02.2020 έως και 11.06.2020, οι δύο συλληφθέντες από κοινού, είχαν διαπράξει δώδεκα (12) κλοπές (6 τετελεσμένες και 6 απόπειρες) σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα των οποίων η χρηματική αξία είναι περίπου 4.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια