Εθελοντική αιμοδοσία στη Μυρτιά 21 Ιουνίου

Ηράκλειο
Εθελοντική αιμοδοσία στη Μυρτιά 21 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πλατεία έξω από το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Ιουνίου στην Μυρτιά και συγκεκριμένα στην πλατεία έξω από το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη κατά τις ώρες 09:30 – 13:30.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες από 18-65 ετών ενώ θα πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό και αν δεν έχουν αιμοδοτική κάρτα να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ ή την αστυνομική τους ταυτότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21.06.2020 στην Μυρτιά (στην πλατεία έξω από το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη),  και ώρες 09:30 – 13:30.

Πρόκειται για μια προσπάθεια αιμοδοσίας, την οποία διοργανώνει ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» στα πλαίσια του προγράμματος «αιμοδοτούμε_μαζί», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυρτιάς, το Τοπικό Συμβούλιο Μυρτιάς και την κινητή μονάδα Κέντρου Αίματος Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σ’ αυτήν την πρώτη κοινή  προσπάθεια, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν! Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος, ούτε διαχείριση αίματος. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα ενώ η μονάδα αίματος καταχωρείται σε αυτή που ήδη έχει και με την οποία μπορεί να καλύψει πιθανή μελλοντική ανάγκη σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες από 18-65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό και αν δεν έχουν αιμοδοτική κάρτα να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ ή την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτήν την όμορφη εμπειρία ζωής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News