Έκρυβαν κάνναβη στο σπίτι τους στο δήμο Μαλεβιζίου

Ηράκλειο
Έκρυβαν κάνναβη στο σπίτι τους στο δήμο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε έναν άντρα και μια γυναίκα

Απανωτές ήταν οι συλλήψεις, χτες, Πέμπτη, για ναρκωτικά στην Κρήτη.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης, περισσότερα από 230 γραμμάρια κάνναβης έκρυβαν σε σπίτι στο δήμο Μαλεβιζίου, δύο άτομα. Συγκεκριμένα ένας Έλληνας και μία αλλοδαπή συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε έρευνα στο κοινό σπίτι των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 238,5 γραμμάρια κάνναβης,
  • δενδρύλλιο κάνναβης εκριζωμένο,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • μεταλλικός θρυμματιστής κάνναβης
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, έρχονται αντιμέτωποι με τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιάστηκαν με… ηρωίνη

Ενώ και το μεσημέρι της Πέμπτης, πάλι στο Ηράκλειο συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, αφού στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Μάλιστα, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία ενός εκ των ανωτέρω ημεδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και ζυγαριά ακριβείας.

Είχε, σαν κύριος, το «βραχάκι» ηρωίνης μέσα στο σπίτι του

Στα Χανιά, αυτή τη φορά, το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι ενός αλλοδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 8,2 γραμμάρια ηρωίνη σε μορφή βράχου και κινητό τηλέφωνο.

Ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News