Παλιά Εθνική οδός: Ουρές οχημάτων προκάλεσαν κυκλοφοριακό "χάος"

Κρήτη
Παλιά Εθνική οδός: Ουρές οχημάτων προκάλεσαν κυκλοφοριακό "χάος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς

Μπορεί οι εικόνες της περασμένης Κυριακής με το απίστευτο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό, τις ουρές πολλών μέτρων και την ταλαιπωρία των οδηγών, να αποτελούν τα τελευταία 24ώρα παρελθόν, το πρόβλημα πλέον όμως εντοπίζεται επί της παλιάς εθνικής οδού.

Όπως αποφασίστηκε και ήδη έχει γίνει γνωστό, λόγω συνέχισης των έργων στο συγκεκριμένο κομμάτι του ΒΟΑΚ στο ρεύμα Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος του Κακού Όρους, γίνεται  εκτροπή της κυκλοφορίας προς Άγ. Νικόλαο στον κόμβο Καρτερού και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Παλιάς εθνικής οδού και του λοιπού οδικού δικτύου, με επάνοδο στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γουβών.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση μετακυλήθηκε στην παλιά εθνική οδό, από το Κακό Όρος με κατεύθυνση τις Γούβες,με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές, προκαλώντας έτσι ταλαιπωρία και δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών που έπρεπε να περιμένουν καρτερικά και με ψυχραιμία, μέχρι τελικά να καταφέρουν να βγουν από αυτόν τον κυκλοφοριακό «βραχνά».

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται ήδη από την περασμένη Τετάρτη, θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News