Ηράκλειο

Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις για τους χειριστές ταχυπλόων

Μέχρι 23 Ιουνίου οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις

Ενημέρωση των υποψήφιων χειριστών ταχύπλοων 7ης  ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρεται, την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές (γραπτές εξετάσεις) των υποψηφίων στις εγκαταστάσεις των γραφείων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Αντίστοιχα, οι πρακτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα και ώρα 12:00, στον Λιμένα Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι,

Την 30-06-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00, στις κτιριακές εγκαταστάσεις των γραφείων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης (Κτίριο Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου-Λιμένας Ηρακλείου), θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού ικανότητας εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

Την ίδια ημέρα (30-06-2020 ημέρα Τρίτη) και ώρα 12:00, στον Λιμένα Ηρακλείου, θα διεξαχθούν οι πρακτικές εξετάσεις, αντίστοιχα.

Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται στο άρθρο 6 του αρίθμ. 50 Γενικού Κανονισμού Λιμένων (Β' 1151/2013), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στην 7η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, Στεργίου Σπανάκη 2Α (3ος όροφος), Πόρος Ηρακλείου Κρήτης μέχρι και την 23-06-2020 κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, είτε αυτοπροσώπως είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του προαναφερόμενου κανονισμού, ήτοι, όταν η αίτηση δεν υποβάλλεται αυτοπροσώπως, πρέπει να συνοδεύεται από ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή των αντίστοιχων νόμιμων δικαιολογητικών.

Το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση, εκ μέρους του ενδιαφερομένου, προσκομίζει τη νόμιμη για αυτό εξουσιοδότηση, η οποία πρέπει να φέρει και τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια