Κυκλοφοριακό «χάος» στην Εθνική Οδό – Τα έργα προκάλεσαν μποτιλιάρισμα

Ηράκλειο
Κυκλοφοριακό «χάος» στην Εθνική Οδό – Τα έργα προκάλεσαν μποτιλιάρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην Εθνική και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο

Απίστευτη ταλαιπωρία επικρατεί για όλους εκείνους που κινούνται σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου, στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο, με αφορμή τόσο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όσο και τον καλό καιρό, όμως η ευκαιρία για εξόρμηση τους βγήκε… ξινή.

Το αδιανόητο επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΒΟΑΚ, ειδικότερα στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα μετά τον κόμβο προς Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», τα αυτοκίνητα, κυριολεκτικά, έχουν «κολλήσει» στο δρόμο.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί σύμφωνα με πληροφορίες, με τα νεύρα των οδηγών και κυρίως εκείνων που επιχείρησαν να μπουν στα οχήματά τους για να σπεύσουν σε μία κοντινή παραλία στο Ηράκλειο να κάνουν το μπάνιο τους… να δοκιμάζονται!

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία Ηρακλείου όπου ρυθμίζει την κίνηση και ενημερώνει τους οδηγούς.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου επί του ΒΟΑΚ στη περιοχή του Κακού Όρους αφορούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από Χ.Θ. 144+700 έως Χ.Θ. 148+000 στο ρεύμα προς Αγ. Νικόλαο.

Οι οδηγοί θα πρέπει να επιστρατεύσουν την υπομονή τους, καθώς ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν την Τετάρτη 03 Ιουνίου, θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου και ως τότε θα παραμείνει η εκτροπή της κυκλοφορίας προς Αγ. Νικόλαο στον κόμβο Καρτερού και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. και του λοιπού οδικού δικτύου με επάνοδο στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γουβών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News