Ηράκλειο

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε τις 42.000 ευρώ

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Γερή μπάζα για αλλοδαπό, ο οποίος δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφού με τις κλοπές που είχε διαπράξει και συγκεκριμένα δέκα στο σύνολο, κατάφερε να αποσπάσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά., η αξία των οποίων ξεπερνά τις 42.000 ευρώ.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου είχε καταφέρει να «μπουκάρει» σε εννέα σπίτια και να τα «ρημάξει» ενώ είχε προβεί και σε μία απόπειρα.

Από τη δράση του αυτή κατάφερε να αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αεροβόλο όπλο και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 42.000 ευρώ.

Ο άνδρας, του οποίου τη δράση σταμάτησε η αστυνομία, κατάφερε να εισβάλει στις οικείες το χρονικό διάστημα από 26.04.2019 έως 04.03.2020. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομία:

«Εξιχνιάστηκαν, δέκα (10) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες,  στο Ηράκλειο

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνολικά δέκα (10) υποθέσεις κλοπών –διαρρήξεων (9 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 26.04.2019 έως 04.03.2020, ο αλλοδαπός διέπραξε δέκα κλοπές (9 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αεροβόλο όπλο και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 42.000 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια