default-image

«Κίτρινη Αποστολή»: Γιατί σταματάει η δράση της

Ηράκλειο
«Κίτρινη Αποστολή»: Γιατί σταματάει η δράση της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αποστολάκης

Ήταν το 2012 όταν ο Δημήτρης Αποστολάκης άρχισε να παρατηρεί στην πόλη όλο και περισσότερους ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαγητό.

Η εικόνα αυτή τον συγκλόνισε και έτσι ξεκίνησε τη δράση, της η «Κίτρινη Αποστολή». Σήμερα, εννέα χρόνια μετά, και μέσα από τον προσωπικό αγώνα των μελών της «Αποστολής» και φυσικά του ίδιου του ιδρυτή της, σταματάει τη δράση της.

Αυτό ανακοίνωσε στη σελίδα της «Αποστολής» στο Facebook ο ιδρυτής της Δημήτρης Αποστολάκης, ο οποίος ευχαριστεί και τους ανθρώπους που πίστεψαν και έδωσαν ζωή στην ομάδα, καθώς και τους εθελοντές της.

Όπως αναφέρει οι λόγοι που τον αναγκάζουν να σταματήσει τη δράση της Κίτρινης Αποστολής είναι προσωπικοί και επαγγελματικοί, καθώς και η κούραση, ενώ κλείνει την ανάρτηση με την ευχή στους εθελοντές για καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη νέα τους προσπάθεια».

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη:

«Αγαπητή ομάδα, ένας όμορφος κύκλος κλείνει για την Κίτρινη Αποστολή η οποία σταματάει τη δράση της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και έδωσαν ζωή σε αυτή την ομάδα. Στους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν εμένα και τους εθελοντές της, στους ανθρώπους που μοιραστήκαμε τα ίδια όνειρα.

Ο κυριότερος λόγος που σταματάει η δράση της “Κίτρινης Αποστολής” είναι οι υποχρεώσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες παρέα με την κούραση δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω.

Ως Δημήτρης Αποστολάκης, ιδρυτής της Κίτρινης Αποστολής νιώθω ότι κλείνει αυτό το κεφάλαιο κρατώντας όλα τα όμορφα που έζησα με αυτήν την ομάδα!!

Εύχομαι στους εθελοντές της που ξεκινούν μια νέα προσπάθεια, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Η σελίδα μας θα σταματήσει να είναι ενεργή και για τις επόμενες μέρες θα παραμείνει καρφιτσωμένη η σημερινή ανακοίνωση προς ενημέρωση των μελών μας.

Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς!!

Παρακάτω το link με τη νέα προσπάθεια!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News