Ηράκλειο

«Γιορτάζουμε τη γη»: Συγκέντρωση για την προστασία του περιβάλλοντος

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις πλατείες Ελευθερίας και Δασκαλογιάννη

Συγκέντρωση με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί και στην πόλη του Ηρακλείου, την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις πλατείες Ελευθερίας και Δασκαλογιάννη, σε μια προσπάθεια να «αποσυρθούν οι δυο πρόσφατοι αντιπεριβαλλοντικοί νόμοι 4685 και 4688/ 2020».

«Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες, συμπολίτες μας σε ολόκληρη τη χώρα!

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε την ημέρα περιβάλλοντος! Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγωνιστές σε ολόκληρη την Ελλάδα που εδώ και 20 μέρες αξιώνουν την προστασία και διάσωση της άγριας φύσης.

Όλοι μαζί, ζητάμε την απόσυρση των 2 πρόσφατων αντιπεριβαλλοντικών νόμων 4685 και 4688/ 2020, που θυσιάζουν τις προστατευόμενες από διεθνείς συνθήκες περιοχές NATURA στο βωμό του κέρδους, δίχως να νοιάζονται για την τοπική κοινωνία και τη γνώμη της επιστημονικής κοινότητας.

Πάρτε τους φίλους σας και τις οικογένειές σας, τηρήστε τα μέσα ατομικής προστασίας κι ελάτε στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια γιορτινή πανελλαδική διαδήλωση για το περιβάλλον του νησιού μας, της χώρας και της γης μας.

Μια πολυπληθής και πολυσυλλεκτική ομάδα από φορείς και συλλογικότητες για την προστασία του φυσικού πλούτου, καλλιτέχνες αλλά και μεμονωμένους δραστήριους πολίτες, έχουμε σχεδιάσει εικαστικές παρεμβάσεις, δρώμενα, προβολές και διαδραστικές εκπλήξεις για να σας ενημερώσουμε με τρόπο διαφορετικό για τις αλλαγές που μαγειρεύονται!

Κεντρικό σημείο δράσεων ανάμεσα στις πλατείες Ελευθερίας και Δασκαλογιάννη! Σας περιμένουμε στις 7 το απόγευμα για τις δράσεις και στις 9 το βράδυ για τις προβολές!»

 Image preview

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια