Ηράκλειο

«Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας»

«Ημέρες Αιμοδοσίας» από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και τις Τεχνικές σχολές

Εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Ν. Αλικαρνασσό) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου καθώς και το Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 18:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Επιμελητήριο Ηρακλείου και οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι ανάγκες αίματος για τη σωτηρία των χιλιάδων συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δεν σταματούν ποτέ. Ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊου COVID-19 αυτές οι ανάγκες είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Με αυτό το σκεπτικό η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και των Τεχνικών σχολών καλούν τα μέλη του Επιμελητηρίου και τους φίλους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που γίνεται και να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Με απλή κίνηση μπορούμε να προσφέρουμε άμεσα μία ανεκτίμητη βοήθεια στον συνάνθρωπό μας.

Η κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών επί της Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Ν.Αλικαρνασσό και η αιμοδοσία θα είναι διαθέσιμη από τις 10:00 έως τις 18:00 την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Ιουνίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια