Σπαρακτική έκκληση μητέρας άρρωστου κοριτσιού: «Βλέπω το παιδί μου να αργοπεθαίνει»

Κρήτη
Σπαρακτική έκκληση μητέρας άρρωστου κοριτσιού: «Βλέπω το παιδί μου να αργοπεθαίνει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κορίτσι πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί – Η μητέρα καταγγέλλει πως το όνομα του παιδιού της “χάθηκε” από τις λίστες...

Κραυγή αγωνίας από μια μητέρα στο Ηράκλειο που προχωρά σε μια σοβαρή καταγγελία για την Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".

Η κ. Χριστίνα Βρανάκη με δάκρυα στα μάτια περιγράφει στην "ΚΡΗΤΗ TV" και τη "Νέα Κρήτη" τις δύσκολες στιγμές που περνούν η ίδια και το κοριτσάκι της, το οποίο είναι μόλις 3,5 ετών και όμως από τόσο μικρή ηλικία έχει ζήσει μεγάλες περιπέτειες. Ήδη έχει κάνει δύο χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" για άλλα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε, πριν το χειρουργείο για την καρδιά.

Την ώρα, όμως, που η εν λόγω μονάδα, η οποία είναι και η μοναδική σε ολόκληρη την Ελλάδα, χρησιμοποιείται για παιδιά με κορωνοϊό, η κ. Βρανάκη καλείται να αντιμετωπίσει ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα: Το όνομά του παιδιού της έχει εξαφανιστεί από τη λίστα αναμονής για τα χειρουργεία, όπως καταγγέλλει. Το 3,5 ετών κοριτσάκι είχε πάει για έναν απλό έλεγχο στο Νοσοκομείο Παίδων τον Σεπτέμβριο του 2019, όπου, όπως αναφέρει η μητέρα, ο γιατρός τους έβαλε στη λίστα για να χειρουργηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020, καθώς δεν ήταν επείγουσα η επέμβαση. Ωστόσο, η εξέταση στην οποία υπεβλήθη το κοριτσάκι τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ηράκλειο από τη γιατρό που παρακολουθείται δεν ήταν καλή και έτσι οι γιατροί τόσο στην Κρήτη όσο και στην Αθήνα έκριναν πως το χειρουργείο έπρεπε να πραγματοποιηθεί πολύ πιο γρήγορα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News