Ηράκλειο

Καθάρισαν τον δρόμο και πέταξαν τα καλάμια… στο ποτάμι

Γέμισε με κομμένα καλάμια ο Γαζανός ποταμός

Απίστευτες εικόνες στην Αμμουδάρα και συγκεκριμένα στη μικρή γέφυρα που βρίσκεται στη στροφή προς Γάζι

Μία απαράδεκτη εικόνα αντίκρυσαν σήμερα, κάτοικοι, επιχειρηματίες και διερχόμενοι οδηγοί στην περιοχή της Αμμουδάρας, καθώς η αρμόδια υπηρεσία καθαρισμού που ανάλαβε να καθαρίσει την περιοχή από τα καλάμια έκανε… μισές δουλειές!

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία επιχειρηματία της περιοχής, το πρωί πήγε ειδικό μηχάνημα για να καθαρίσει τις άκρες του δρόμου από τα καλάμια, ωστόσο αφού καθάρισε πέταξε τα καλάμια μέσα στο ποτάμι.

Αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων καθώς και των ανθρώπων που έχουν τα καταστήματά τους στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα του οποίου το όνομα είναι στη διάθεση του neakriti.gr «ήρθαν έκοψαν τα καλάμια, καθάρισαν τον δρόμο και τα πέταξαν όλα στον ποταμό, καθώς έκλειναν τον δρόμο», αναφέρει ενοχλημένος ο επιχειρηματίας.

Μάλιστα οι διαμαρτυρόμενοι «κινήθηκαν» μόνοι τους προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με τον Δήμο, διαπίστωσαν ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου και ότι δεν έχουν στείλει άνθρωπο εκείνοι για να καθαρίσει.

Οι διαμαρτυρόμενοι ωστόσο την συγκεκριμένη στιγμή ήταν αρκετοί και μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο όταν ζήτησαν από τον εργαζόμενο το «λόγο» γιατί πέταξε τα κομμένα καλάμια μέσα στο ποτάμι, εκείνος του είπε είναι ιδιώτης και έχει πάρει εργολαβία την δουλειά από την Περιφέρεια.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Γαζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία, όμως, δήλωσε ότι «ο Δήμος, δεν είχε καμία εμπλοκή ούτε και έστειλε κάποιο συνεργείο για να εκτελέσει εργασίες καθαρισμού του δρόμου».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια