«Βουνό» σκουπίδια και αντικείμενα σε πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Κνωσού

Ηράκλειο
«Βουνό» σκουπίδια και αντικείμενα σε πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Κνωσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόβοι ότι σπίτι έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης

Σε απόγνωση βρίσκονται εδώ και καιρό οι κάτοικοι της λεωφόρου Κνωσού Ηρακλείου κοντά στη ΔΟΥ καθώς αντικείμενα, παλιές ηλεκτρικές συσκευές και κάθε λογής σκουπίδια καταλαμβάνουν το οδόστρωμα έξω από σπίτι. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, η εικόνα παραμένει ίδια και απαράλλαχτη και τα αντικείμενα σύμφωνα με τις καταγγελίες έχουν κάνει «κατάληψη» στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι αυτό κατοικεί ένας ρακοσυλλέκτης που αντιμετωπίζει προβλήματα και ήδη του έχουν επιβληθεί δύο πρόστιμα από τη δημοτική αστυνομία για κατάληψη πεζοδρομίου.

Ωστόσο η κατάσταση περιπλέκεται καθώς υπάρχουν φόβοι ότι και το εσωτερικό του σπιτιού μπορεί να έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης. Για το θέμα όμως απαιτείται η παρέμβαση υπηρεσιών μεταξύ των οποίων του Υγειονομικού και πιθανόν του Εισαγγελέα. Ζητούμενο είναι να βελτιωθεί και η ποιότητα ζωής του ανθρώπου που ζει στο χώρο αυτό. Εως ότου οι υπηρεσίες συνεννοηθούν για το τι θα πράξουν ή ο ενοικιαστής του χώρου αποφασίσει να απομακρύνει τα αντικείμενα, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με την ίδια εικόνα. Να σημειωθεί ότι καταγγελίες των κατοίκων είναι επώνυμες και τα ονόματα είναι στη διάθεση του neakriti.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News