Ηράκλειο

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής: Ανοίγει ξανά, με νέους κανόνες

Προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που ορίζει ο κορωνοϊός για τους ανοικτούς χώρους το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηρακλείου

Με νέους κανόνες λειτουργεί και πάλι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηρακλείου, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία εργαζομένων και επισκεπτών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:30 μέχρι και τις 15:30.

Η είσοδος είναι δωρεάν και μπορούν να περάσουν την πόρτα του γκρουπ παιδιών αλλά και μεμονωμένες οικογένειες με το δεδομένο πάντα των μέτρων ασφαλείας στους ανοικτούς χώρους.

Στον χώρο γίνεται θεωρία, περπάτημα αλλά και χρήση οχημάτων και προσομοιωτών ανάλογα με την ηλικία των χρηστών.

Εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του χώρου έγιναν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, και Κοινωνικής Πρόνοιας (ΔΗΚΕΗ) του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. Ο χώρος φροντίστηκε και περιποιήθηκε μετά τον χειμώνα και την καραντίνα και τώρα έχει ανοίξει τις πόρτες του, προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα που ορίζει η πανδημία COVID-19 για τους ανοικτούς χώρους. 

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες το Τμήμα Μελετών και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου πρόκειται να προχωρήσει σε δενδροφυτεύσεις και καλλωπισμό του Πάρκου με φυτά ενώ και η εθελοντική πρωτοβουλία «Ζω – Δρω» αναμένεται να αναλάβει δράση στο χώρο.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ηρακλείου συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, τη Δημοτική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Σωματείο Εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τους Συλλόγους ΑμεΑ, τις Σχολές Οδήγησης της πόλης.

Τηλέφωνο για προγραμματισμένες επισκέψεις τμημάτων και γκρουπ στο: 28102888836

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια