Ηράκλειο

«Ποτάμι» η οδός Λεβήνου στο Ηράκλειο - Αυτοκίνητο «θύμα» των έργων

Έργα εκτελούνται στην περιοχή της Θερίσου από τις αρχές του έτους

Έσπασε σωλήνας της ΔΕΥΑΗ, με αποτέλεσμα να «πλημμυρίσει» η Θέρισος – Ζημιά προκλήθηκε και σε όχημα που έπεσε σε χαντάκι γεμάτο νερό

Την αγανάκτηση των κατοίκων καθώς και των διερχόμενων οδηγών έχει προκαλέσει μία ζημιά που «προκλήθηκε από αστοχία του εργολάβου», σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, στην περιοχή της Θερίσου, όπου εκτελούνται έργα.

Ειδικότερα, σήμερα και συγκεκριμένα επί της οδού Λεβήνου, εκεί όπου τις τελευταίες ημέρες τα έργα διεξάγονται από ιδιώτη εργολάβο, για την τοποθέτηση νέου δικτύου ύδρευσης, που θα υδροδοτήσει ολόκληρη την περιοχή, προκλήθηκε μία σοβαρή ζημιά, έσπασε ένας αγωγός με αποτέλεσμα να «πλημμυρίσει» στην κυριολεξία η περιοχή.

Με τους εργαζόμενους να προσπαθούν να παροχετεύσουν το νερό στους αγωγούς ομβρίων υδάτων (στα φρεάτια), ο όγκος του νερού όμως ήταν πάρα πολύ μεγάλος και ήταν πάρα πολύ δύσκολο με τη χρήση δομικών υλικών να το καταφέρουν.

Η ζημιά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής προκλήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι, το νερό έτρεχε… ποτάμι, με αποτέλεσμα να περάσει όχημα από την περιοχή, να πέσει πάνω σε χαντάκι, το οποίο ήταν καλυμμένο με νερό. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ζημιά το όχημα.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, ο οποίος τόνισε, ότι άνθρωποι της υπηρεσίας επιχειρούν για την αποκατάσταση της ζημιάς, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο προκλήθηκε «από αστοχία του εργολάβου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια