Ηράκλειο

Ιατρικά είδη & μέσα ατομικής προστασίας στην 7η ΥΠΕ από τον Σύλλογο Περιφέρειας Κρήτης

Η δωρεά αυτή μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών οργάνων, οξύμετρα, μάσκες και ασπίδες προστασίας προσώπου, κ.ά.

Ιατρικά είδη και μέσα ατομικής προστασίας παρέδωσαν σήμερα, Δευτέρα 25.5.2020, στην 7η ΥΠΕ Κρήτης εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, η κ. Μερίνα Ματζαπετάκη και ο κ. Αντώνης Παπαδάκης επισκέφθηκαν τη Διοικήτρια, Λένα Μπορμπουδάκη, γνωρίζοντάς της την ευγενική χορηγία των μελών του συλλόγου τους, για την Πνευμονολογική, Παθολογική κλινική και κλινική Covid-19 του ΠΑΓΝΗ.

Η δωρεά αυτή μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών οργάνων, οξύμετρα, μάσκες και ασπίδες προστασίας προσώπου, κ.ά., και αποτελεί, όπως δήλωσαν, μία ελάχιστη συμβολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου προς τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ που βιώνουν και διαχειρίζονται δυσμενείς και πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου για το αίσθημα ευθύνης τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την 7η ΥΠΕ Κρήτης, τα νοσοκομεία ευθύνης της και όλο το υγειονομικό δυναμικό για τη διαχείριση της δύσκολης αυτής συγκυρίας, στην οποία κάθε προσφορά αποκτά ιδιαίτερο νόημα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια