Ηράκλειο

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Επιστρέφει το πρόγραμμα «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο»

Πρόκειται για πρόγραμμα επιμόρφωσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας ανακοινώνεται η επαναλειτουργία του επιμορφωτικού προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο» τα μαθήματα του οποίου είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η επανέναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 και ώρα 16:30 μμ στο χώρο της αίθουσας Η/Υ του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου.

Από πλευράς Δήμου Μινώα Πεδιάδας έχει ληφθεί μέριμνα για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εκπαιδευομένων.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) είναι δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στα αποκεντρωμένα γραφεία Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκονται δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και το ΑΦΜ. Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προγράμματα για τα οποία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια