Ηράκλειο

Με ραντεβού η διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου στο Μαλεβίζι

Που και πως θα παραλάβουν τα προϊόντα οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ

Κοινή διανομή ειδών παντοπωλείου (ελαιόλαδο, πελτές ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) και κρεοπωλείου (αρνί και βόειο κρέας) πραγματοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου στους δικαιούχους ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μετά από προγραμματισμένα ραντεβού των δικαιούχων στα σημεία διανομής την Τρίτη 19/5, Τετάρτη 20/5 και Πέμπτη 21/5/2020. Με βασικό άξονα την λήψη μέτρων για την προστασία των ωφελούμενων και των εργαζομένων  και την αποφυγή συγχρωτισμού, για την παρούσα διανομή  έχουν οριστεί τα παρακάτω σημεία διανομής:

  • ΤΕΒΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου
  • ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ: Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου
  • ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ: Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου
  • ΚΑΠΗ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα

 Ο Δήμος Μαλεβιζίου θα πραγματοποιήσει κατ΄οίκον  διανομή μόνο στους δικαιούχους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που δεν εχουν προγραμματίσει ραντεβού για την παραλαβή των προιόντων τους να επικοινωνήσουν με το ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ στο τηλέφωνο 2810 823547.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που έχει εξουσιοδοτηθεί τρίτο άτομο για την παραλαβή πακέτου ωφελουμένου μετά τις αλλαγές στη λειτουργία των ΚΕΠ είναι αποδεκτό η εξουσιοδότηση για την παραλαβή του πακέτου από το τρίτο άτομο να μη φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια