Ηράκλειο

«ΦΥΣΗτΗΡες»: Πορεία στις 21/5 με ποδήλατα, skate, rollers και πατίνια

Ενάντια στον «αντι-περιβαλλοντικό νόμο» και την προστασία της φύσης

Ποδηλατοπορεία για το περιβάλλον οργανώνει η κίνηση πολιτών Κρήτης για την κατάργηση του «αντι-περιβαλλοντικού νόμου και την προστασία της φύσης» ΦΥΣΗτΗΡες την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ελευθερίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

 «Αυτήν την Πέμπτη, 21 Μαΐου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικτύου “NATURA 2000”, καλούμε εσάς, τους φίλους σας και τα παιδιά σας σε μια ποδηλατοδρομία για το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία της φύσης.

Ο νέος (Αντι-) Περιβαλλοντικός νόμος, που ψηφίστηκε αιφνιδιαστικά στις 6 Μαΐου μέσω συνταγματικά αμφίβολων διαδικασιών, αφήνει τελείως απροστάτευτη τη φύση και παρέχει τεράστιες διευκολύνσεις σε επίδοξους επενδυτές και κερδοσκόπους για την εκμετάλλευση αυτής.
Καλούμαστε να τιμήσουμε το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων Περιοχών “NATURA 2000”, του οποίου η προστασία πρόκειται να καταργηθεί με την εφαρμογή του νόμου.


Παίρνουμε τα ποδήλατά μας, skate, rollers και πατίνια και παντός είδους ρόδες και ροδάκια! Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι εκεί.Αν θέλετε, μπορείτε να στολίσετε τα ποδήλατα σας με ένα σύνθημα για το περιβάλλον. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Ώρα συνάντησης: 18:00
Σημείο εκκίνησης/τερματισμού: Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια