Ηράκλειο

Την άμεση αποκατάσταση του δρόμου ζητούν κάτοικοι του Αβδού

Κάτοικοι του Αβδού ζητούν την επίσπευση των εργασιών και να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία ο δρόμος

Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβδού, έστειλαν επιστολή στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, με αίτημα την αποκατάσταση επαρχιακής οδού Ποταμιών - Αβδού.

Πιο αναλυτικά, αίτημα των  κατοίκων είναι η επιτάχυνση των εργασιών αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Ποταμιών – Αβδού και την ασφαλτόστρωση της ανατολικής οδού του φράγματος Αποσελέμη. Στον δρόμο υπενθυμίζεται σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μεταξύ άλλων, η κατολίσθηση σημειώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2020, η κυκλοφορία του δρόμου διεκόπη από 21 Απριλίου και η διακοπή του διήρκησε 15 ημέρες για τις εργασίες άρσης των καταπτώσεων και σταθεροποίηση του πρανούς, καθώς και άλλων εργασιών, ωστόσο δυστυχώς, μέχρι και σήμερα οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, όπως τονίζουν στο σημείο μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 εργάζεται μόνο ένα άτομο.

Επειδή όπως επίσης τονίζουν στην επιστολή τους ένα μεγάλο μέρος του μόνιμου πληθυσμού του Αβδού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και υγειονομικά καλύπτεται από το αγροτικό κέντρο του Καστελίου, παρακαλούν να επισπευσθούν οι απαιτούμενες εργασίες ώστε αν δοθεί σε κυκλοφορίας ο δρόμου.

Ειδικότερα, δείτε ΕΔΩ τι αναφέρουν ή εδώ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια