Ηράκλειο

Διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου από το Δήμο Μινώα

Την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαΐου στο Αρκαλοχώρι

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δημότες του ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD)  θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου (πελτές, γάλα, ελαιόλαδο , ζυμαρικά , φασόλια , φακές , ρύζι , αρνί και βόειο κρέας)  .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν  διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 και ώρα  09:00 π.μ. – 14: 00 μ.μ.  στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.    

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν και θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ .

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του , ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας . Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 .

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια