Ηράκλειο

Ανοίγει το Σάββατο η Δημοτική ακτή Καρτερού - Πυρετώδεις προετοιμασίες

Ανοιχτή από τις 08:00 έως τις 20:00

Με την ολοκλήρωση και των τελευταίων εργασιών, η Δημοτική Ακτή Καρτερού, ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης των πολιτών του Ηρακλείου – και όχι μόνο – είναι έτοιμη να υποδεχτεί από το Σάββατο 16 Μαΐου τους λουόμενους. Στην πλαζ τοποθετούνται  20 ομπρέλες με 40 ξαπλώστρες ανά στρέμμα. Το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Ακτής Καρτερού είναι από τις 08:00 έως τις 20:00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Τα συνεργεία της ΔΕΠΑΝΑΛ εργάστηκαν εντατικά έτσι ώστε να καθαριστεί η παραλία και όλες οι εγκαταστάσεις, να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις, να τοποθετηθούν οι ομπρέλες στις προβλεπόμενες αποστάσεις (20 ομπρέλες με 40 ξαπλώστρες ανά στρέμμα), να υπάρχει πρόσβαση των πολιτών σε απολυμαντικά, κ.α., ενώ το κυλικείο της ακτής θα λειτουργήσει προσφέροντας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι στη θέση του θα βρίσκεται και ο ναυαγοσώστης της δημοτικής ακτής, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη - Ηλιάκη ανέφερε: «Φροντίζουμε έτσι ώστε να τηρηθεί με ευλαβική προσοχή το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και είμαι σίγουρη ότι και οι συμπολίτες μας θα συνεργαστούν, εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας. Αυτή η συνεργασία άλλωστε, είναι το κλειδί έτσι ώστε να απολαύσουμε το κρητικό καλοκαίρι και να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα: Να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς!

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΠΑΝΑΛ που φρόντισε στο εξαιρετικά σύντομο διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, αλλά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις έτσι ώστε από το Σάββατο 16 Μαΐου, η Δημοτική μας Ακτή να υποδέχεται τους συμπολίτες μας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια